Jelenleg itt jársz:

OKJ Felnőttképzés keretében, CAD-CAM informatikus

Bizton állíthatjuk, hogy van jövője a munka mellett végezhető OKJ-s felnőttképzéseknek, tanfolyamoknak, melyek képesek az aktuális munkaerő-piaci igényekhez igazodni a rugalmas időbeosztással, az intenzív programokkal. E programok sajátossága, hogy a meglévő kompetenciákra, tudásanyagra építenek, képesek fenntartani a hallgatók motivációját és nagy hangsúlyt fordítanak a minőségi szakmai gyakorlatra, a hétvégi időbeosztásra. Így jutnak el a résztvevők rövid idő alatt a sikeres OKJ vizsgáig.

CAD-CAM informatikus

A képzés tematikája magába foglalja komplett informatikai ismeretek, számítógépes tervezési és gyártási folyamatok elméleti és gyakorlati tudásanyagát. Megköveteli a készségszintű számítógép kezelést, az informatikához kapcsolódó matematikai, programozási alapok, elsajátításán túl a CAM ismeretek a tervezési szabványok, a tervező szoftver, a CNC programozás ismereteit is.

A képzés során készség szinten meg kell ismerni a CAD program használatát, sajátosságait, szolgáltatásait. A műszaki rajzok értelmezését, a vázlatok készítését, a modellezést, a síkbeli rajzolást. A program segítségével való összeállításokat. Meg kell tanulni a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát. CAD adatok más rendszerekkel való megosztásának, közzétételének lehetőségét.(import/export).

 

Az elméleti oktatást vezető tanár Horpáczi Katalin.

  • 25 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik, mind az iskolarendszerű, mind pedig az OKJ-s informatikai felnőttképzések területén. Ezért olyan hatékonyak a konzultációi. Nagyon empatikus, segítőkész.

"A cél, hogy a közös munka sikereket hozzon mind a tanítványnak, mind a tanárnak!" - Vallja.Ajánljuk még: