Jelenleg itt jársz:

Tipp Nagyszülőknek

A nagyszülők számtalanszor szembesülnek azzal, hogy gondban van a család, és miként is segíthetnének. A tanulás mindig jó befektetés! Tanulni soha nem késő, ezért akár hobbiból, akár más gondolattól vezérelve, még Ők is beiratkozhatnak a számukra érdekes képzésekre.

Ugyanakkor  nagyszülőként sokszor töprengünk azon hogyan, miként tudnánk segíteni gyermekeinknek, unokáinknak. A mai rohanó és intenzív ütemben fejlődő világ a képzett munkaerőt, szakembert igényli. Így nem mondhatunk le a folyamatos tanulásról, továbbképzésről.  Segítséget nyújthatunk szeretteinknek, ha beiratjuk őket egy tanfolyamra, aminek havi költségét teljes egészében vagy részben átvállaljuk tőlük.
Ezzel nemcsak maradandó ajándékot adunk Nekik, hanem tudást, ami örök értékű és segíti szeretteinket a boldogulásban, érvényesülésben.
Lehetőség van arra is, hogy gyermekünkkel, vagy unokánkkal iratkozzunk be egy tanfolyamra, tanuljunk meg egy szakmát, igénybe véve a családi kedvezményt.
Például a közösen indított vállalkozásban kamatoztathatjuk a szakmai tudást. Megtehetjük azt is, hogy csak figyelünk és segítünk. Ez a fajta, közösen eltöltött idő nemcsak a jelenben szerez örömöt, hanem felejthetetlen és kedves emlékké válik életünkben.
Nézzen körül oldalunkon! Nézze meg, hogy milyen tanfolyamokat ajánlunk, milyen kedvezményeket, szolgáltatásokat nyújtunk.

Érdeklődni tanfolyamjainkról a 06-30-870 0340 telefonszámon lehet, vagy jelentkezzen és kérjen ingyenes visszahívást.Ajánljuk még: