CNC Forgácsoló tanfolyam Ez az OKJ-s képzés már nem indul, helyette nézd meg ezt: CNC gépkezelő tanfolyam

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A CNC forgácsoló tanfolyam szakmai képzésének célja, olyan szakemberek képzése, akik a fejlett technológiai szintet képviselő NC-CNC gépek, berendezések üzemeltetéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretekkel, készségekkel rendelkeznek és önállóan képesek a CNC gépek kezelésére, beállítására, forgácsolói feladatok gyakorlati kivitelezésére. Szükség esetén, egy egyszerű megmunkáló program készítésére.

A tanfolyam  során elsajátítja  a  CNC  forgácsoláshoz  szükséges  szakmai alapismereteket, valamint megismerkedik a CNC forgácsolás alapját

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot! Ennek költségét a tanfolyam ára tartalmazza!

 • A képzés indulása: Archív képzés! 2013. szeptember 1-jétől nem indítható ebben a formában!
 • Kérj ingyenes visszahívást!

A képzés felépítése

A képzés költségei

 • A képzés díja: 229 000 Ft vagy 22 990 Ft / hónap
 • Vizsgadíj: 60 000 Ft
 • Modulzáró díja: 9 000 Ft
 • Tankönyv ára: 10 000 Ft

A képzési feltételek

CNC Forgácsoló tanfolyam tanfolyam oktatói

 • Müller György

  Müller Györgyszakmai vezető

  Több évtizedes felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik az iskolarendszerű és az OKJ-s felnőttképzések területén az informatikai és a gépi forgácsolási szakmákban.
 • Karczub Béla

  Karczub Bélaelméleti és gyakorlati oktató, mérnök-tanár

  Átfogó szakmai tapasztalatokkal rendelkezik mind a gépészet, mind az informatika területén. Szakmai tapasztalatát elismerik a kollégái és a tanítványai is.