Élelmiszer-, vegyiáru eladó

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, a gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

Minden diákkal szerződést kötünk, minden befizetett pénzről számlát adunk!

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat szakszerűen a kínált termékek megfelelő ismeretében. Ismernie kell az élelmiszerbiztonsági előírásokat, a teljes biztonsági lánc folyamatát.

Összetett képzés, mivel az eladónak ismernie kell úgy a gyógynövényeket, mint az élelmiszeripari termékek mennyiségi és minőségi átvételét valamint vegyi áruk, műszaki cikkek, minőségi, csoportosítását és tárolási követelményeit.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, ennek díját a tanfolyam ára tartalmazza!

A bolti tanfolyam során elsajátítja az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlati tudnivalókat is, amikkel a munkája folyamán nap mint nap találkozik. Az eladó részt vesz az áruk megrendelésében. Az árukat általában közvetlenül a gyártótól vagy nagykereskedelmi cégektől rendeli, a bekért és megvizsgált árajánlatok alapján. Nyomon követi az áru mozgását, feltölti a raktárkészletet.

A beszerzett és eladásra kerülő áruk raktározása is a feladatai közé tartozik. A beszerzett áruk egy részét az üzlethelyiségben tárolják, ezeket gondosan és esztétikusan kihelyezve polcokra, állványokra. A hűtést igénylő áruk feltöltése a hűtőládába, hűtőszekrénybe történik.
Mivel a hallgató a kereskedelmi egység működtetését valamint az áruforgalom lebonyolítását is megtanulja, vállalkozást is indíthat.

A részszakképesítéssel rendelkező képes:

- Segíteni az árubeszerzést
- Átvenni az árut
- Készletezési, raktározási feladatokat végezni
- Értékesítési tevékenységet végezni
- Ellátni a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat

 

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, ennek díját a tanfolyam ára tartalmazza!

  • A képzés indulása: NEM INDUL A KÉPZÉS!
  • Kérj ingyenes visszahívást!

A képzés felépítése

Vizsgakövetelmények

A modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltételeA részszakképesítés szakmai követelménymoduljainak teljesítése Oktatott... Tovább

A képzés költségei

  • A képzés díja: 70 250 Ft vagy 20 400 Ft / hónap
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

A képzési feltételek

  • Képesítés: Bolti eladó
  • OKJ: 31 341 05
  • FEOR: 5113
  • Betölthető munkakör: Élelmiszer- és vegyiáru eladó, Zöldség-, gyümölcs eladó, ABC eladó, Áruházi eladó, Eladó-fűszerüzlet, Eladó-szupermarket, Élelmiszer eladó, Élelmiszerbolti eladó
  • Ajánlott képzések:

Élelmiszer-, vegyiáru eladó iskolák