Feltöltés alatt fodrász

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított

Minden beiratkozott diákunkkal szerződést kötünk, minden befizetésről számlát állítunk ki.

A tanfolyamon résztvevők megtanulják a vendégkör felépítésének módját, a célcsoportok kialakítását. Ezen célcsoportoknak megfelelő szolgáltatást, a szakmai és üzleti követelményeknek megfelelő fizikai környezetet alakít ki . Kialakítja a biztonságos munkavégzés feltételeit. A fodrász szakember információt kér a kívánt szolgáltatásról, konzultál, tanácsot ad a kívánt szolgáltatáshoz empatikus, segítőkész viselkedéssel. Elvégzi a diagnosztizálást fejbőrön, hajon kikérdezéssel, tapintással, szemrevételezéssel.

A fodrász szakember biztosítja a szolgáltatáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételek meglétét a működési engedély kiadásakor és a szolgáltatás működése során folyamatosan . Beszerzi a munkájához szükséges anyagokat, eszközöket és képes lesz gondoskodni a megfelelő védőfelszerelések, védőruházat, munkaruházat meglétéről és szakszerű használatáról.
Ellenőrzi a gépek üzemképes állapotát 
Előkészíti az egyéni védőfelszerelést 
Tanfolyamunk résztvevője alkalmassá válik megtervezni a célcsoportnak szóló  kommunikációt, megismeri és üzemelteti a vásárlásösztönző  rendszert.
A  jogszabályoknak  megfelelően adatokat vezet a vendégek elérhetőségéről, vásárlási szokásairól, ugyanakkor értékesíti a szolgáltatásokat és a hozzá tartozó készítményeket.

A tanfolyam résztvevője elsajátítja a manuális alapműveletek mellett hogyan kérjen információt a kivánt szolgáltatásról, konzultál, tanácsot ad a kívánt szolgáltatáshoz empatikus, segítőkész viselkedéssel.

Elvégzi a diagnosztizálást fejbőrön, hajon kikérdezéssel, tapintással, szemrevételezéssel és műveleti  tervet  készít. Kiválasztja  a  szükséges  típusú  és  mennyiségű  anyagokat, segédanyagokat, eszközöket, segédeszközöket. A  mosás  típusának, céljának 
megfelelően elvégzi a mosási műveletet, masszírozást végez. Befejező feladatként ápolja a hajat és a fejbőrt, helyreállítja a pH­t. Kiválasztja  a fejbőr­ és a hajproblémák kezelésére alkalmas termékeket és technológiákat valamint elvégzi  a  kezelést  az  adott  probléma  szerint. A tanfolyam végzett diákja elsajátítja a szakma fortélyait és képes lesz  Marcell  vízhullám­technológiával 
frizurát készíteni, formázza a hajat csavaróval, csipesszel (gyűrűzéssel) 

Kitakarítja a munkaterületét a takarítási szabályzat alapján valamint gondoskodik a veszélyes anyagok tárolásáról és elszállíttatásáról. Mivel napjainkban fokozottan szükségessé vált a környezetvédelem, ezért szelektíven gyűjti a hulladékot.

Képes szakmai idegen nyelven kommunikálni

A rész­szakképesítéssel rendelkező képes lesz:

● frizurával, hajszínnel, haj és fejbőrápolással kapcsolatos tanácsot adni

● hajmosást, hajvágást, hajszárítást, végezni

● tartóshullámot, volumennövelést, végezni

● hajszínváltoztatási eljárásokat: hajszíntelenítést, színezést, festést, melírozást végezni

● elvégezni  a  borotválást,  a szakáll­  és  bajuszigazítást,  az  arcszőrzet  vágást,  a színezést  és  a
festést

● tanácsot adni hajápolással, professzionális fodrász termékekkel kapcsolatban

● a használt eszközöket előkészíteni, műszaki állapotát ellenőrizni, használat után tisztítani és 
fertőtleníteni

A képzés felépítése

 • Óraszám: 0 óra
 • Képzés időtartama: 0 hónap
 • Képzés ütemezése:
 • Oktatott modulok:

Vizsgakövetelmények

A modulok zárása modulzáró vizsgákkal történik. A szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény értelmében:7. A modulzáró vizsga10.  § (1)  Az... Tovább

A képzés költségei

 • A képzés díja: 0 Ft
 • Vizsgadíj: 9 000 Ft
 • Modulzáró díja: 70 000 Ft

A képzési feltételek

 • Előírt iskolai végzettség:
 • Orvosi igazolás: nem szükséges
 • Képesítés: Fodrász
 • OKJ: 55 815 01
 • FEOR:
 • Betölthető munkakör: Fodrász
 • Ajánlott képzések: