Gyorséttermi ételeladó

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

Minden tanfolyamra beiratkozott diákunkkal szerződést kötünk, minden befizetett összegről számlát állítunk ki.

Olyan szakember képzése, akinek alapvető feladata az ételbárok, gyors-étkezőhelyek, büfék, falatozók vendégeinek ellátása étellel, itallal. Szakszerű értékesítő munkát végez pulton keresztüli kiszolgálással, és ha szükséges felszolgálással.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, a tanfolyam ára tartalmaz!

A gyorséttermi ételeladó munkaterülete a termelő és értékesítőhely, ahol helyben fogyasztásra, elvitelre és korlátozott választékban rendelésre készíted és értékesíted a termékeket. Képes leszel a reggeli és uzsonnaételeket, gyorsételeket, hidegkonyhai készítményeket, salátákat elkészíteni, adagolni, tálalni és díszíteni, helyben fogyasztásra vagy elvitelre.

Feladatai közé tartozik még a vendégek színvonalas kiszolgálása, de a konyhai kisegítő tevékenységek elvégzése is. Elvégzi az alapanyagok mérését, ki és becsomagolását, valamint tárolását a megfelelő helyre. Képes egyszerű italok, egyszerű vagy félkész ételek elkészítésére, Az élelmiszerek megmosása, felvágása, kimérése, összekeverése a főzéshez szintén a feladataihoz tartozik.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot. Ennek költségét az ár tartalmazza!
  • A képzés indulása: 2016. szeptember 1-jétől már nem indítható ebben a formában.
  • Kérj ingyenes visszahívást!

A képzés felépítése

Vizsgakövetelmények

Az előírt modulzáró vizsgák teljesítése. A szakképesítés szakmai követelménymoduljainak azonosító száma megnevezése: 10044-12 Élelmiszer,... Tovább

A képzés költségei

  • A képzés díja: 70 250 Ft vagy 13 825 Ft / hónap
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

A képzési feltételek

  • Képesítés: Gyorséttermi eladó
  • OKJ: 3181102
  • FEOR: 9235
  • Betölthető munkakör: Gyorsétel készítő és eladó, Hidegbüfé eladó
  • Ajánlott képzések:

Gyorséttermi ételeladó iskolák