Műszakicikk-eladó

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyamra beiratkozott hallgatónkkal szerződést kötünk, minden befizetésről számlát adunk.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A müszakicikk-eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat a kínált termékek megfelelő ismeretében. A vevő igényeinek megfelelően ajánlatot tesz, segít kiválasztani a számára legmegfelelőbb árut.

A bolti eladó tanfolyam során elsajátítja az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlati tudnivalókat is, amikkel a munkája folyamán nap mint nap találkozik.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, ennek árát tartalmazza a tanfolyam díja!

A tanfolyam során megtanulja és fejleszti a szakmai nyelvű beszédkészségét,  megismerkedik a cimkéző, árazó eszközök használatával. Képes a számítógép alapfokú használatára, kezeli a készletnyilvántartó lapot.

Az eladó részt vesz az áruk megrendelésében. Az árukat általában közvetlenül a gyártótól vagy nagykereskedelmi cégektől rendeli, a bekért és megvizsgált árajánlatok alapján. Nyomon követi az áru mozgást, feltölti a raktárkészletet.
A beszerzett és eladásra kerülő áruk raktározása is a feladatai közé tartozik. A beszerzett áruk egy részét az üzlethelységben tárolják, ezeket gondosan és esztétikusan kihelyezve polcokra, állványokra.
Mivel a hallgató a kereskedelmi egység működtetését valamint az áruforgalom lebonyolítását is megtanulja, vállalkozást is indíthat, de nagy üzlethálózatoknál vagy kisebb műszaki cikkeket forgalmazó üzletekben is elhelyezkedhet.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

-       segíteni az árubeszerzést

-       átvenni az árut

-       készletezési, raktározási feladatokat végezni

-       értékesítési tevékenységet végezni

-       ellátni a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat

  • A képzés indulása: NEM INDUL A KÉPZÉS!
  • Kérj ingyenes visszahívást!

A képzés felépítése

Vizsgakövetelmények

1. A modulzáró vizsgák eredményes letétele az alábbi modulokból: 11992-16 Kereskedelmi ismeretek gyakorlati vizsga 11691-16 Eladástan gyakorlati... Tovább

A képzés költségei

  • A képzés díja: 70 250 Ft vagy 16 590 Ft / hónap
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

A képzési feltételek

  • Képesítés: Eladó
  • OKJ: 31 341 03
  • FEOR: 5113
  • Betölthető munkakör: Alkatrész-értékesítő, eladó, Híradástechnikai- és elektronikaicikk-eladó, Műszakicikk eladó, Vas-, műszaki-, műanyag-, üvegárubolti eladó
  • Ajánlott képzések:

Műszakicikk-eladó iskolák