Akciós PLC programozó

Sikeres tudásszintfelmérés (ingyenes) után már csatlakozhatsz is az elindult tanfolyamhoz. Miért éri meg most csatlakozni?

Ha most csatlakozol, a tanfolyam időtartamát és árát is jelentősen csökkenteni tudod! Így sok pénzt és időt is (ami, mint tudjuk, szintén pénz) megtakaríthatsz! Akciónk keretében a tanfolyam költségéből 6 havidíjat elengedünk (103.960 Ft kedvezmény), sőt, hogy még többet nyerhess rajta, a képzési idő 4 hónappal lesz rövidebb! Fontos, hogy teljes értékű OKJ-s végzettséget igazoló bizonyítványt szerezhetsz a tanfolyam végén!

A kedvezmény csak 2015. szeptember 15-ig elérhető!

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, a hely biztosított.

Minden befizetett összegről számlát adunk, a tanfolyamra beiratkozott résztvevővel szerződést kötünk.

Biztos megélhetés hosszú távon, mert az ipari fejlesztés összes területén rendkivül keresetté vált ez a szakma! Kezdő havi átlagfizetése itthon 300.000 Ft, vagy az EU-ban akár 1500 - 2500 € is lehet.

A PLC szó nem más, mint egy programozható logikai vezérlő. A PLC programozó berendezésekhez, folyamatokhoz, technológiákhoz PLC programot ír, módosít, bevonja a PLC-t a hibakeresés folyamatába és dokumentálja tevékenységét.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, amit a tanfolyam ára tartalmaz!

Az autóipar fejlődésével egyidőben alakult ki az Amerikai Egyesült Államokban a PLC programokra való igény, mivel  az új modellek gyártása a régi technikával nagyon időigényes volt. Az autóipar különösen jól ki tudja használni a PLC-ket,  mert jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, úgy a nedvességnek mint a rázkódásnak, melegnek és fagynak.

A PLC olyan vezérlőberendezés, ami saját operációs rendszerrel  és legalább egy porttal rendelkezik, ahol a program feltölthető rá. A PLC programoknak ciklusorientált végrehajtása van, ami fix ciklusidővel történik. Tehát megfelelő programozással valós idejű operációs rendszerként tud működni.

A PLC jól használható irodahelységek, lakások elektronikus vezérlésére is. Tudja szabályozni például a benti hőmérsékletet a kinti időjárás (hőfok, napsütés) figyelembe vételével, kikapcsolja az energia pazarló készülékeket.

 • A képzés indulása: Elindult. Csatlakozhatsz.
 • Kérj ingyenes visszahívást!

A képzés felépítése

Vizsgakövetelmények

Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele. 10007-12 Informatikai és műszaki alapok -... Tovább

A képzés költségei

 • A képzés díja: 179 900 Ft vagy 25 990 Ft / hónap
 • Vizsgadíj: 70 000 Ft
 • Modulzáró díja: 9 000 Ft

A képzési feltételek

 • Képesítés: Egyéb műszaki foglalkozású
 • OKJ: 51 523 01
 • FEOR: 3190
 • Betölthető munkakör: PLC programozó
 • Ajánlott képzések:

Akciós PLC programozó tanfolyam oktatói

 • Farkas Viktor

  Farkas Viktorelektronikai szakoktató

  Többéves oktatói tapasztalattal rendelkezik az OKJ-s nappali és érettségi előtti képzések területén. Jelenleg a felnőtt OKJ-s képzések mellett egyetemisták oktatásával foglalkozik.
 • Karczub Béla

  Karczub Bélaelméleti és gyakorlati oktató, mérnök-tanár

  Átfogó szakmai tapasztalatokkal rendelkezik mind a gépészet, mind az informatika területén. Szakmai tapasztalatát elismerik a kollégái és a tanítványai is.

Akciós PLC programozó iskolák