Jelenleg itt jársz:

Tanfolyam, képzés információk

 • Tájékoztató a befejezett képzésekről

  Tájékoztató a befejezett képzésekről

  2016 szeptember 23-án 15 fő Tisztítás-technológiai szakmunkás sikeres OKJ vizsgát tett.

  2017. április 5-én 5 fő Ékszerbecsüs tanuló sikeres OKJ vizgát tett. Képes beszámoló a vizsgáról a közösségi oldalunkon.

  Reméljük, hogy mindenki megtalálja a helyét és a számítását a megfelelő szakképzettséggel.

  Gratulálunk az eredményekhez.

 • OKJ-s hétvégi felnőttképzések Budapesten

  OKJ-s hétvégi felnőttképzések Budapesten

  Nézd meg milyen OKJ-s képzéseket indítunk Budapesten. Kedvező fizetési feltételekkel köthetsz szerződést! Az előírt szakmai gyakorlat biztosított. A képzési díj tartalmazza ennek a költségét is. Körülnézhetsz személyesen is a tanműhelyekben!

  Alaposan tájékozódj, mielőtt döntést hozol. Az első látásra olcsóbb képzés nem biztos, hogy jobb is. Tisztázd, hogy mit tartalmaz az adott ár, mit biztosítanak.

  Figyelj nagyon a szerződés tartalmára (benne foglaltakra), hogy ugyanazt írják bele a szerződésbe amit szóba ígértek (elmondtak) Neked! Minden befizetett összegről számlát adunk. A kötelezően előírt minimális óraszámot jogszabály határozza meg. Kérdezz, írj bátrankérj visszahívást! Segítünk. Válaszd a számodra legkedvezőbb megoldást!

  A működő képzésekhez csatlakozhatsz, ha megfelelsz a feltételeknek. Nincs várakozás! A hétvégén már részt vehetsz a képzésben.

 • OKJ Felnőttképzés keretében, CAD-CAM informatikus

  OKJ Felnőttképzés keretében, CAD-CAM informatikus

  Bizton állíthatjuk, hogy van jövője a munka mellett végezhető OKJ-s felnőttképzéseknek, tanfolyamoknak, melyek képesek az aktuális munkaerő-piaci igényekhez igazodni a rugalmas időbeosztással, az intenzív programokkal. E programok sajátossága, hogy a meglévő kompetenciákra, tudásanyagra építenek, képesek fenntartani a hallgatók motivációját és nagy hangsúlyt fordítanak a minőségi szakmai gyakorlatra, a hétvégi időbeosztásra. Így jutnak el a résztvevők rövid idő alatt a sikeres OKJ vizsgáig.

 • Mindannyian tanulunk, cselekszünk és tanítunk (Richard Bach)

  Mindannyian tanulunk, cselekszünk és tanítunk (Richard Bach)

  Mindannyiunk életében volt és van olyan pillanat amikor tanácstalanul álltunk, nem tudtuk mit is tegyünk, merre induljunk, hogy valóra tudjuk váltani álmainkat, megvalósítsuk céljainkat. Ebben a tudásalapú társadalomban mindannyiunk jól felfogott érdeke, hogy folyamatosan képezze magát, tanuljon. Már réges-régen elmúlt az az idő, amikor az iskolapadból kiszállva egy életre befejeztük a tanulást és az akkor és ott megszerzett tudás elég volt a nyugdíjba vonulásig. A tanulni akarás a fejlődés és a siker kulcsa.


 • Tipp Nagyszülőknek

  Tipp Nagyszülőknek

  A nagyszülők számtalanszor szembesülnek azzal, hogy gondban van a család, és miként is segíthetnének. A tanulás mindig jó befektetés! Tanulni soha nem késő, ezért akár hobbiból, akár más gondolattól vezérelve, még Ők is beiratkozhatnak a számukra érdekes képzésekre.

 • Egy kicsit bővebben a CNC-ről

  Egy kicsit bővebben a CNC-ről

  A CNC (computer Numerical Control) egy olyan szerszámgép, amely tartalmaz egy mikroszámítógépet. Ez a mikroszámítógép végzi a vezérlést, lehetővé téve az egyidejűleg több tengely mentén végzett és nem egyenes menti mozgásokat is, ami kézzel lehetetlen. Az NC  angol szónak a rövidítése (Numerical Control), magyarul számvezérlést jelent.

 • Tájékozódj, számolj, mielőtt felnőttképzési szerződést kötsz!

  Tájékozódj, számolj, mielőtt felnőttképzési szerződést kötsz!

  2013. szeptember elsejétől már csak az új OKJ szerint lehet felnőttképzéseket indítani.

  Az OKJ pontosan meghatározza, hogy az adott képzés milyen óraszámban indítható (iskolarendszeren kívül). Iskolarendszerű képzések esetében tanévet határoz meg.

  Előírást tartalmaz például arra is, hogy igénybe vehető-e az adott tanfolyam esetében a távoktatás (a képzés munkarendjénél), illetve arra is létezik jogszabály, hogy milyen az elmélet és a gyakorlat aránya (ez képzésenként más és más százalékos arány).

 • Figyelj az OKJ képzéssel kapcsolatban, ne hagyd magad átverni!

  Figyelj az OKJ képzéssel kapcsolatban, ne hagyd magad átverni!

  Az Országos Képzési Jegyzéket (röviden OKJ) a szakképzésről szóló törvény vezette be még 1993-ban. Ez a jegyzék tartalmazza az állam által elismert és Magyarországon hivatalosan megszerezhető szakképesítéseket. Vagyis bizonyos szakmák esetén csak OKJ-s képesítéssel lehet munkába állni az adott területen.

  Mielőtt meghozod a döntésedet, hogy melyik oktatási intézménybe iratkozol be, alaposan tájékozódj. A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni a buktatókat, amire érdemes figyelni a tanfolyam, illetve oktatási intézmény kiválasztásánál.

 • CAD-CAM a fogászatban? És mi is az a CAD-CAM?

  CAD-CAM a fogászatban? És mi is az a CAD-CAM?

  A CAD alatt a számítógép segítségével tervezett (CAD – computer aided design) többféle, informatikai támogatáson alapuló módszert értünk, amely mérnököket és más tervezéssel foglalkozó szakemberek  tevékenységét segíti. A jelenleg használatos CAD rendszerek kínálata igen széles körű, a 2D (síkbeli) programoktól a 3D-s (térbeli) integrált modellező rendszerekig. A CAD rendszerek alkalmazása szinte mindenütt megtalálható, hogy csak néhányat említsünk: az építészetben, autógyártásban, az elektronikai termékek előállításában, a könnyűipari tervezés területén, valamint az ékszerkészítésben, mitöbb még az esztétikai fogászatban is.

 • Gépi forgácsoló képzés Budapesten

  Gépi forgácsoló képzés Budapesten

  Tudtad, hogy ez egy hiányszakma, tehát biztosan találsz munkát magadnak a tanfolyam elvégzése után, még pályakezdőként is?

  Miért szeretik a fiatalok ezt a szakmát?

 • Munkaerő-piaci tréning, nyelvoktatás álláskeresőknek

  Munkaerő-piaci tréning, nyelvoktatás álláskeresőknek

  Ajánljuk mindenki szíves figyelmébe magyar, angol és német nyelvű tréningjeinket, nyelvi képzéseinket akik most szeretnének elhelyezkedni, vagy fontolgatják, hogy a közeljövőben változtatnak.

  Ne bízd a véletlenre, légy tisztában Önmagaddal! Vedd igénybe a szakemberek segítségét!

  Ha bútort, textíliát, lakást, gépkocsit vásárolsz, kikéred a szakemberek véleményét!

  Miért ne tennéd ezt abban az esetben, ha munkáról, új állásról, a Te lehetőségeidről, fejlődésedről van szó!