Jelenleg itt jársz:

Autószerelő tanfolyam

Autószerelő

Gyere ingyen próbaórára, nem kötelez semmire!

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatosés egyetemi oktatásban, a gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyam minden beiratkozott hallgatójával szerződést kötünk, minden befizetésről számlát állítunk ki.

Az autószerelő tanfolyamon elsősorban a gépjárművek javításának elméleti és gyakorlati tudnivalóit sajátítod el. Ám ehhez meg kell ismerni a gépjárművek műszaki dokumentációját. A környezetvédelmi felülvizsgálatokhoz használnod kell a korszerű számítástechnikai berendezéseket. A képzés során meg kell tanulnod a gépjármű időszakos szervizelésének, felülvizsgálatának, műszaki vizsgálatának folyamatát, előírásait. Ha mindez felkelti érdeklődésedet, esetleg hasonló munkakörben dolgozol egy jó választás ha jelentkezel képzésünkre, tanfolyamunkra.

Az autószerelő a közúti járművek valamennyi gépészeti és elektronikusan irányított egységére vonatkozó műszaki állapotvizsgálati, hibafeltárási és hibaelhárítási, valamint javítási és beállítási műveleteket hajt végre. A tanfolyam végzett résztvevője tevékenysége során azonosítja a járművet, annak fő egységeit és szemrevételezéssel, illetve műszeres méréssel hibafeltárást, műszaki állapotvizsgálatot végez. Megtervezi a munkafolyamatot és közreműködik az árajánlat készítésénél. Javítás esetén azonosítja és kiválasztja a szükséges alkatrészeket, megtervezi a technológiát, elvégzi a szerelési műveleteket, majd méréssel, próbával ellenőrzi. Az autószerelő a közúti járművön környezetvédelmi és közlekedés-biztonsági ellenőrző mérést hajt végre, a szükséges javítási és bizonylatolási dokumentációt kiállítja.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot! Ennek költségét a tanfolyam díja tartalmazza.

Amennyiben nem rendelkezel érettségivel, a Gépjármű mechatronikus (autószerelő) tanfolyamunkat ajánljuk!

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

Bővebben

Autószerelő képzés felépítése

Autószerelő tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 27 500 Ft / hónap vagy 594 000 Ft
  • Vizsgadíj: 70 000 Ft
  • Modulzáró díja: 9 000 Ft

Autószerelő tanfolyam képzési feltételek

Autószerelő vizsgakövetelmények

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai: A modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele: Az előírt... Tovább