Jelenleg itt jársz:

CAD-CAM informatikus tanfolyam

CAD-CAM informatikus

Neked ajánljuk ezt a szakmát, ha műszaki beállítottságú vagy és érdekelnek a számítógépek! Tanulj CAD-CAM programozást, mert ezzel a szakmával könnyen elhelyezkedhetsz itthon vagy külföldön. Havi fizetésed itthon 500.000 Ft is lehet, külföldön 3.000 - 5.000 Eurot is elérheti.

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern műhelyben biztosított.

Minden tanfolyamra beiratkoztt diákunkkal szerződést kötünk, minden befizetett összegről számlát állítunk ki.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A CAD-CAM tanfolyam résztvevője elsajátítja a számítógéppel vezérelt gyártási folyamatot és azokat a programokat, amiknek a segítségével ez a technológia létrehozható. A CAD-CAM informatikus üzemelteti a számítógépet, szoftvereket használ és használni tudja a speciális berendezéseket, a számítógéppel a rendszerhez szükséges információt gyűjt, valamint elemzi, ábrázolja az adatokat. CNC programot ír és kezelni képes a CNC vezérlésű szerszámgépet.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot! Ennek költségét a tanfolyam ára tartalmazza!

Bővebben

CAD-CAM informatikus képzés felépítése

CAD-CAM informatikus tanfolyam költségei

 • A képzés díja: 28 500 Ft / hónap vagy 487 350 Ft
 • Vizsgadíj: 70 000 Ft
 • Modulzáró díja: 9 000 Ft

CAD-CAM informatikus tanfolyam képzési feltételek

 • Előírt iskolai végzettség: érettségi
 • Orvosi igazolás: nem szükséges

CAD-CAM informatikus vizsgakövetelmények

A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes... Tovább

CAD-CAM informatikus tanfolyam oktatói

 • Horpáczi Katalin

  Horpáczi Katalinvezetőtanár- informatikai képzések

  25 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik, mind az iskolarendszerű, mind pedig az OKJ-s informatikai munkaerő-piaci képzések területén.

 • Müller György

  Müller Györgyszakmai vezető

  Több évtizedes felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik az iskolarendszerű és az OKJ-s felnőttképzések területén az informatikai és a gépi forgácsolási szakmákban.
 • Karczub Béla

  Karczub Bélaelméleti és gyakorlati oktató, mérnök-tanár

  Átfogó szakmai tapasztalatokkal rendelkezik mind a gépészet, mind az informatika területén. Szakmai tapasztalatát elismerik a kollégái és a tanítványai is.
 • Jáger Sándor

  Jáger Sándorelektronikai szakoktató

  Többéves oktatói tapasztalattal rendelkezik az OKJ-s nappali és érettségi előtti képzések területén.
  Jelenleg a felnőtt OKJ-s képzések mellett egyéni vállalkozóként és informatikai-elektronikai területen 
  működő cégben tevékenykedik.

CAD-CAM informatikus iskolák