Jelenleg itt jársz:

Ékszerbecsüs tanfolyam

Ékszerbecsüs

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyam minden beiratkozott diákjával szerződést kötünk, minden befizetésről számlát állítunk ki.

Már a Krisztus előtti időkben is használtak ékszereket úgy a nők mint a férfiak, de napjainkban is fontos szerephez jutnak. Ezek készítéséhez mindig a kornak, rangnak megfelelő, különböző anyagokat használtak. Az arany ékszerek a legközkedveltebb ékszerek közé tartoztak már a régmúltban is. Az ékszerek értékét az alapanyag határozza meg, amennyiben nemesfémből készültek és drágaköveket is felhasználtak elkészítésük során, természetesen drágábbak voltak.

Gyakorlatorientált és tudásalapú társadalmunkban nagyon fontos, hogy a gyakorlati tudást is profiktól sajátíthasd el. A tanfolyamon résztvevő hallgató a Klapkától (Klapka üzletház) sajátíthatja el a gyakorlati tudást, olyan oktatóktól akik a mindennapokban aktívan dolgoznak a szakmában. Ezáltal ismerik és naprakészek az átverési módszerekkel, és ismerik az ide vonatkozó törvényeket, jogszabályokat.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot. Ennek árát tartalmazza a tanfolyam díja!

Bővebben

Ékszerbecsüs képzés felépítése

Ékszerbecsüs tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 46 450 Ft / hónap vagy 161 000 Ft
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

Ékszerbecsüs tanfolyam képzési feltételek

  • Előírt iskolai végzettség: érettségi
  • Orvosi igazolás: nem szükséges
  • Képesítés: Értékbecslő, kárbecslő, kárszakértő
  • OKJ: 51 341 02
  • FEOR: 3616
  • Nyilvántartási szám: E-001203/2015/A017
  • Betölthető munkakör: Becsüs, árverező, Ékszerbecsüs, -árverező, Értékbecsüs (ékszerkereskedelemben)
  • Betölthető állásajánlatok:

Ékszerbecsüs vizsgakövetelmények

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai: Az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele. A szakképesítés szakmai... Tovább

Ékszerbecsüs iskolák