Jelenleg itt jársz:

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) tanfolyam

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk)

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyam minden beiratkozott hallgatójával szerződést kötünk, minden befizetésről számlát állítunk ki.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat szakszerűen a kínált termékek megfelelő ismeretében. Ismernie kell az élelmiszerbiztonsági előírásokat, a teljes biztonsági lánc folyamatát.

Összetett képzés, mivel az eladónak ismernie kell úgy a gyógynövényeket, mint az élelmiszeripari termékek mennyiségi és minőségi átvételét valamint vegyi áruk, műszaki cikkek, ruházati cikkek minőségi, csoportosítását és tárolási követelményeit.
OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, melynek díját a tanfolyam ára tartalmazza!

Bővebben

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) képzés felépítése

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 14 500 Ft / hónap vagy 156 600 Ft
  • Vizsgadíj: 45 000 Ft

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) tanfolyam képzési feltételek

  • Előírt iskolai végzettség: alapfokú végzettség (8 általános)
  • Orvosi igazolás: szükséges, bővebb információ
  • Képesítés: Eladó
  • OKJ: 34 341 01
  • FEOR: 5113
  • Nyilvántartási szám: E-001203/2015/A005
  • Betölthető munkakör: Élelmiszer- és vegyiáru-eladó, Gyógynövény eladó, Zöldség-, gyümölcs eladó, ABC-eladó, Áruházi eladó, Eladó, szupermarket, Műszakicikk eladó, Híradástechnikai- és elektronikaicikk-eladó, Vas-, műszaki-, műanyag-, üvegárubolti eladó, Könyvesbolti eladó, Konfekció-, méteráru- és lakástextil-eladó, Ruházati bolti eladó, Porcelán- és edényáru-eladó, Kultúrcikk eladó

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) vizsgakövetelmények

A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes... Tovább

Eladó (Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk) iskolák