Jelenleg itt jársz:

Élelmiszer-, vegyiáru eladó tanfolyam

Élelmiszer-, vegyiáru eladó

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, a gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

Minden diákkal szerződést kötünk, minden befizetett pénzről számlát adunk!

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat szakszerűen a kínált termékek megfelelő ismeretében. Ismernie kell az élelmiszerbiztonsági előírásokat, a teljes biztonsági lánc folyamatát.

Összetett képzés, mivel az eladónak ismernie kell úgy a gyógynövényeket, mint az élelmiszeripari termékek mennyiségi és minőségi átvételét valamint vegyi áruk, műszaki cikkek, minőségi, csoportosítását és tárolási követelményeit.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, ennek díját a tanfolyam ára tartalmazza!
Bővebben

Élelmiszer-, vegyiáru eladó képzés felépítése

Élelmiszer-, vegyiáru eladó tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 20 400 Ft / hónap vagy 70 250 Ft
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

Élelmiszer-, vegyiáru eladó tanfolyam képzési feltételek

  • Képesítés: Bolti eladó
  • OKJ: 31 341 05
  • FEOR: 5113
  • Nyilvántartási szám: E-001203/2015/A015
  • Betölthető munkakör: Élelmiszer- és vegyiáru eladó, Zöldség-, gyümölcs eladó, ABC eladó, Áruházi eladó, Eladó-fűszerüzlet, Eladó-szupermarket, Élelmiszer eladó, Élelmiszerbolti eladó

Élelmiszer-, vegyiáru eladó vizsgakövetelmények

A modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltételeA részszakképesítés szakmai követelménymoduljainak teljesítése Oktatott... Tovább

Élelmiszer-, vegyiáru eladó iskolák