Jelenleg itt jársz:

Műszakicikk-eladó tanfolyam

Műszakicikk-eladó

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyamra beiratkozott hallgatónkkal szerződést kötünk, minden befizetésről számlát adunk.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A müszakicikk-eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat a kínált termékek megfelelő ismeretében. A vevő igényeinek megfelelően ajánlatot tesz, segít kiválasztani a számára legmegfelelőbb árut.

A bolti eladó tanfolyam során elsajátítja az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlati tudnivalókat is, amikkel a munkája folyamán nap mint nap találkozik.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, ennek árát tartalmazza a tanfolyam díja!

Bővebben

Műszakicikk-eladó képzés felépítése

Műszakicikk-eladó tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 16 590 Ft / hónap vagy 70 250 Ft
  • Vizsgadíj: 25 000 Ft

Műszakicikk-eladó tanfolyam képzési feltételek

  • Képesítés: Eladó
  • OKJ: 31 341 03
  • FEOR: 5113
  • Nyilvántartási szám: E-001203/2015/A016
  • Betölthető munkakör: Alkatrész-értékesítő, eladó, Híradástechnikai- és elektronikaicikk-eladó, Műszakicikk eladó, Vas-, műszaki-, műanyag-, üvegárubolti eladó

Műszakicikk-eladó vizsgakövetelmények

1. A modulzáró vizsgák eredményes letétele az alábbi modulokból: 11992-16 Kereskedelmi ismeretek gyakorlati vizsga 11691-16 Eladástan gyakorlati... Tovább

Műszakicikk-eladó iskolák