Jelenleg itt jársz:

Szakács tanfolyam

Szakács

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

Minden diákunkkal szerződést kötünk, minden befizetett összegről számlát állítunk ki.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb.) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A közös étkezések, finomságtól roskadozó asztal mellett már az ősidőktől kezdve a társas szórakozás egy fajtája és öröme, mint az egyén, mint a kisebb-nagyobb közösségek számára. A jó főzéshez nem elég az ösztönös gyakorlati érzék, egy-két étel tökéletes elkészítése. Mindenkinek, aki főzéssel szeretne foglalkozni, szükséges bizonyos alapfokú tudományos ismeret és sokoldalú általános tájékozódás, amit  megtanulsz a tanfolyamon.

Olyan szakember képzése, aki képes a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátására: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítására és elkészítésére, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalására a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátóipari egységekben, háztartásokban.

A tanfolyam sikeres elvégzése után elhelyezkedhetsz vendéglőben, étteremben, ahol dolgozhatsz segédszakácsként, de ha tehetséges vagy lehetsz főszakács is. Tudásodat, amit a képzésen szereztél, kamatoztathatod akár hajón is mint hajószakács. Ezenkívül dolgozhatsz grillbárban, pizzériában, közétkeztetésben, vagy hidegkonyhában is kiélheted művészi hajlamodat.

OKJ képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot. Ennek költségét az ár tartalmazza!

Bővebben

Szakács képzés felépítése

Szakács tanfolyam költségei

 • A képzés díja: 22 955 Ft / hónap vagy 217 500 Ft
 • Vizsgadíj: 45 000 Ft

Szakács tanfolyam képzési feltételek

 • Képesítés: Szakács
 • OKJ: 34 811 04
 • FEOR: 5134
 • Nyilvántartási szám: E-001203/2015/A006
 • Betölthető munkakör: Diétás szakács, Étkezdei szakács, Grill szakács, Gyermekélelmezési szakács, Hajószakács, Hidegkonyhai szakács, Közétkeztetési szakács, Melegkonyhai szakács, Pizzakészítő szakács, Segédszakács

Szakács vizsgakövetelmények

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai: Az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele. Egy szakmai... Tovább

Szakács iskolák

 • Felnőttoktatási Központ

  Felnőttoktatási Központ

  "A TE sikered a Mi sikerünk!" Kapcsolódj be OKJ-s felnőttképzéseinkbe! Itt piacképes szakmákat tanulhatsz!
 • Oktatási központ

  Oktatási központ

  Korszerűen felszerelt tantermek várnak kulturált környezetben.