Jelenleg itt jársz:

Szállodai szobaasszony tanfolyam

Szállodai szobaasszony

7 tény, amit tudnod kell:

Tanúsítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz bankkártyávalutalással. Az előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, a gyakorlati hely szállodában biztosított.

A tanfolyam minden beiratkozott diákjával szerződést kötünk, minden befizetett összegről számlát adunk!

A szobaasszony feladata felelősségteljes és szerteágazó, valójában a szobalányok főnöke. Ellenőrzi a szobai leltárt, gondoskodik a minibárok feltöltéséről. Ha műszaki probléma adódik, vagy elromlott, hiányzik a szobából valamelyik tárgy, felveszi a kapcsolatot a karbantartókkal, az illetékes szakemberekkel.

A képzés alatt olyan ismereteket szerzel, amelyek birtokában sikeresen elhelyezkedhetsz szállodákban, hotelekben, motelekben, vagy akár folyami hajón. Színvonalas négycsillagos szállodákban biztosítjuk a szakmai gyakorlatot. A két hetes gyakorlat után, ha megfelelő szorgalommal teljesítetted a követelményeket, a sikeres vizsga után akár álláshoz is juthatsz.

A tanfolyam során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot, a tanfolyam ára tartalmaz!

Bővebben

Szállodai szobaasszony képzés felépítése

Szállodai szobaasszony tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 20 000 Ft / hónap vagy 50 000 Ft

Szállodai szobaasszony tanfolyam képzési feltételek

Szállodai szobaasszony iskolák