Jelenleg itt jársz:

Számítógépes műszaki rajzoló tanfolyam

Számítógépes műszaki rajzoló

7 tény, amit tudnod kell:

Nemzetközi Europass bizonyítványt szerezhetsz, egyénre szabott részletfizetési lehetőség mellett, amit rendezhetsz,bankkártyávalutalással. A törvényben előírt kötelező elméleti és gyakorlati órát leadjuk. Nincs trükközés, rejtett költség! Profi elméleti és gyakorlati oktatók tanítanak, akik aktívan részt vesznek a nappali tagozatos és egyetemi oktatásban, gyakorlati hely modern tanműhelyben biztosított.

A tanfolyam minden beiratkozott résztvevőjével szerződést kötünk, minden befizetésről számlát állítunk ki.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb)képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.

A képzés során készség szinten meg kell ismerni a CAD program használatát, sajátosságait, szolgáltatásait. A műszaki rajzok értelmezését, a vázlatok készítését, a modellezést, a síkbeli rajzolást. A program segítségével való összeállításokat. Meg kell tanulni a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát. CAD adatok más rendszerekkel való megosztásának, közzétételének lehetőségét (import/export).

A műszaki rajzoló egyeztet a tervezővel, és ennek alapján különböző célú és részletességű tervdokumentációkat, műszaki rajzokat készít (szerkeszt).

Bővebben

Számítógépes műszaki rajzoló képzés felépítése

Számítógépes műszaki rajzoló tanfolyam költségei

  • A képzés díja: 27 990 Ft / hónap vagy 345 680 Ft
  • Vizsgadíj: 70 000 Ft
  • Modulzáró díja: 9 000 Ft

Számítógépes műszaki rajzoló tanfolyam képzési feltételek

  • Előírt iskolai végzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Orvosi igazolás: nem szükséges

Számítógépes műszaki rajzoló vizsgakövetelmények

Valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele. Megfelelt minősítésű záródolgozat leadása a vizsgára való jelentkezés napjáig. A modulzáró vizsga... Tovább

Számítógépes műszaki rajzoló iskolák