Tanfolyamok

CAD-CAM-CNC képzések | Kereskedelmi és szolgáltató képzések | Nyelvoktatás, tréningek | Szerelő, műszerész és távközlési képzések | Vendéglátás, idegenforgalom

1. CAD-CAM-CNC képzések

 • CAD-CAM informatikus

  CAD-CAM informatikus

  Számítógépet kezel, szoftvereket használ. Üzemelteti a számítógépet, alkalmazza a számítástechnikai ismereteit.
 • CNC gépkezelő

  CNC gépkezelő

  CNC gépkezelőként képes leszel az alkatrész műszaki rajza alapján esztergálási, marási és köszörülési műveletek meghatározására, az alkatrész egy műveleti programjának megírására, a tanult programnyelv(ek) szerint. CNC szerszámgépen (CNC eszterga, CNC marógép, CNC köszörűgép) esztergálás, marás, fúrás, köszörülés, ciklusutasításokat, alprogramokat alkalmazni.

  CNC gépkezelő feladata továbbá a gép előkészítése, programbevitel, programtesztelés, CNC szerszámgép felszerszámozása, szerszámkorrekciók beírása, CNC szerszámgép kezelése, gyártásközi méretek ellenőrzése, dokumentálás. A tanfolyam keretein belül  nem csak elméleti hanem, döntően gyakorlati oktatást alkalmazunk, illetve biztosítjuk az előírt valós szakmai gyakorlatot, mely során ténylegesen elsajátíthatóak a CNC gépkezelői szakma fortélyai.

 • Gépi forgácsoló

  Gépi forgácsoló

  Célunk, olyan szakember képzése aki képes fémből, színesfémből és nem fémes anyagokból különféle (tengely, tárcsa, szekrényes és egyéb) geometriai kialakítású, többnyire a gépiparban gyártott termékek alkatrészeinek, részegységeinek forgácsoló gépeken történő elkészítésére(gyártására) adott műszaki rajz, műhelyrajz alapján.

  A képzés során biztosítjuk az előírt valós szakmai gyakorlatot!

 • Számítógépes műszaki rajzoló

  Számítógépes műszaki rajzoló

  Meg kell tanulni a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát. CAD adatok más rendszerekkel való megosztásának, közzétételének lehetőségét (import/export).

2. Kereskedelmi és szolgáltató képzések

 • Ékszerbecsüs

  Ékszerbecsüs

  Olyan szakember képzése aki képes az ékszerek, dísztárgyak, drágakövek meghatározására, értékbecslésére és különféle konstrukciókban az árak megállapítására
 • Eladó ( Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk)

  Eladó ( Élelmiszer, ruházat, műszaki cikk)

  Az eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat.

  Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ezzel a képzettséggel szinte valamennyi üzletben, kereskedelni egységben, bevásárló központban dolgozhatsz, akár ruházat, gyógynövény, könyv, műszakicc, vagy porcelán termékek forgalmazásával foglalkoznak.

 • Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó

  Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó

  A kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában.

   

 • Festménybecsüs

  Festménybecsüs

  A festménybecsüs olyan szakember, aki képes a festmények és grafikák meghatározására, értékbecslésére és a különféle konstrukciókban az árak megállapítására.
 • Gyakorló fodrász

  Gyakorló fodrász

  A Gyakorló fodrász szakember a vendégek haját mossa, színezi, festi, melírozza, szárítja, tartósan hullámosítja. Festi, színezi vagy leborotválja, az arcszőrzetet. A kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák alkalmazásával javítja annak állapotát.

  A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, vagy egyéb díszítéssel kiegészítve. A kezelés szinten tartásához házi tanáccsal látja el a vendéget.

  Hajmosást, hajszárítást végez; elvégzi a hajszínváltoztatási eljárásokat (hajszíntelenítést, színezést, festést, melírozást); elvégzi a haj tartóshullámosítását, volumennövelését, elvégzi az arcszőrzeten a borotválást, a szakáll- és bajusz formázását, a színezést és a festést; tanácsot ad hajápolással, professzionális fodrász termékekkel kapcsolatban; a használt eszközöket fertőtleníti, előkészíti, műszaki állapotát ellenőrzi, használat után tisztítja és fertőtleníti.

  Különösen ügyel arra, hogy egészséget veszélyeztető, vagy egészségre ártalmas következményeket a végzett szolgáltatás során ne idézzen elő. Csak egészséges kézen, arcon, fejen dolgozhat. A szolgáltatás megkezdésekor végzett állapotfelmérés alkalmával, ha az egészséges állapottól eltérő elváltozást észlel, dönt a szolgáltatás elvégzésének módjáról, vagy orvosi segítség igénybevételét ajánlja.

 • Műszakicikk-eladó

  Műszakicikk-eladó

  A  műszakicikk-eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában.

 • Műtárgybecsüs

  Műtárgybecsüs

  A műtárgybecsüs olyan szakember, aki képes a műtárgyak (üveg, kerámia-porcelán, dísztárgy, fegyver, keleti régiség, óra, ikon) meghatározására, értékbecslésére és a különféle üzleti konstrukci-ókban az árak megállapítására.
 • Tisztítás-technológiai szakmunkás

  Tisztítás-technológiai szakmunkás

  Ez a szakma pont Neked való, ha épp most munkanélküli vagy, esetleg váltanál, biztos megélhetésre vágysz, igényes vagy Önmagadra, a környezetedre és szívesen tanulod meg a munkádat segítő gépek használatát.

3. Nyelvoktatás, tréningek

 • Angol nyelvoktatás külföldön munkát vállalóknak

  Angol nyelvoktatás külföldön munkát vállalóknak

  Többször nekirugaszkodtál és mégsem tudsz megszólalni angol nyelven?

  Alapozó angol nyelvi képzésünk segít abban, hogy rövid idő alatt megfelelő szókincs elsajátítása mellett biztonsággal társalogj angol nyelven. A tanfolyam elvégzését követően megérteded magad a munkahelyeden és bármely angol nyelvterületen.

 • Angol nyelvű állásinterjúra felkészítés - Job Interview

  Angol nyelvű állásinterjúra felkészítés - Job Interview

  Ne keress tovább, ha angol nyelvű állásinterjúra készülsz és szeretnéd elnyerni a neked való munkát itthon, vagy külföldön! Légy felkészült, hogy ne érjen meglepetés a Job interview alkalmával!
 • Munkaerő-piaci tréning

  Munkaerő-piaci tréning

  Ajánljuk mindenkinek, aki épp most keres munkát, vagy szeretne váltani és teljesen új munkakörben elhelyezkedni.

  Pszichológus, jogász és kommunikációs szakember segíti a felkészülést, hogy sikeresen elnyerd az áhított állást!

 • Német nyelvoktatás külföldön munkát vállalóknak

  Német nyelvoktatás külföldön munkát vállalóknak

  Itt az idő, hogy végre kötetlenül és felszabadultan beszélgess németül!

  Alapozó német nyelvi képzésünk garantálja, hogy mindenki a tanfolyam végén képes lesz biztonságosan kommunikálni a munkahelyén és bármilyen nyelvi szituációban.

 • Német nyelvű állásinterjúra felkészítés

  Német nyelvű állásinterjúra felkészítés

  Szeretnéd elnyerni itthon, vagy külföldön álmaid állását? Ne bízd a véletlenre! Készülj fel német nyelven az állásinterjúra!
 • Szakmai angol nyelvoktatás CNC forgácsolóknak

  Szakmai angol nyelvoktatás CNC forgácsolóknak

  Szeretnél CNC forgácsolóként itthon vagy külföldön munkát találni, de gondban vagy a szakmai angol nyelvtudással? Segítünk Neked! Ezen ne múljon álmaid állása!

  Lépésről lépésre elsajátíthatod azt a szakmai angol szókincset, beszédtechnikát, amellyel sikeresen megállod a helyed!

  Angol szaknyelvű képzésünket ajánljuk még CAD-CAM informatikusoknak is!

4. Szerelő, műszerész és távközlési képzések

 • Autóelektronikai műszerész

  Autóelektronikai műszerész

  A hibás gépjárművekkel kapcsolatos diagnosztikai, elektromos-javítási feladatokat magas szinten végzi, és felismeri a gépjármű egyéb (pl. nem elektromos) hibáit is. A hibák kihatásait felismeri, elemzi.

  A munkatevékenysége során együttműködik a javítás egyéb területein dolgozó munkatársaival, így biztosítja a komplex javítási tevékenység összehangolt működését, melynek révén hozzájárul a szervezet teljesítményének folyamatos növeléséhez, a szervezet céljainak eléréséhez.

  Ellátja a munkafelvételi, ügyfélkezelési feladatokat, szükség esetén árajánlat készítésénél is közreműködik. Feladata a tevékenységi körének megfelelő diagnosztikai műszerek és készülékek, valamint adott esetben a szükséges garázsberendezések üzemeltetése, felügyelete és ellenőrzése is. Ezért ismernie kell e berendezések működési elvét, üzemeltetési feltételeit.

  A képzés során biztosítjuk az előírt valós szakmai gyakorlatot!

 • Autószerelő

  Autószerelő

  Elsősorban a gépjárművek javításának elméleti és gyakorlati tudnivalóit kell elsajátítanod. Ám ehhez meg kell ismerni a gépjárművek műszaki dokumentációját. A környezetvédelmi felülvizsgálatokhoz használnod kell a korszerű számítástechnikai berendezéseket. Meg kell tanulnod a gépjármű időszakos szervizelésének, felülvizsgálatának, műszaki vizsgálatának folyamatát, előírásait. Ha mindez felkelti érdeklődésedet, esetleg hasonló munkakörben dolgozol egy jó választás ha jelentkezel képzésünkre.

  A képzés során biztosítjuk a valós szakmai gyakorlatot!

 • Autótechnikus

  Autótechnikus

  Az autótechnikus a közúti járművek – gépjárművek és pótkocsik – rendeltetésszerű használatának műszaki feltételeit biztosító járműfenntartás teljes műszaki-gazdasági tevékenységét ellátja, mely tartalmazza a járművek valamennyi gépészeti, villamos és elektronikus egységére vonatkozó karbantartási, műszaki állapotvizsgálati, hibafeltárási és hibaelhárítási, beállítási és fenntartási műveleteit, valamint a szervezési, vezetési, nyilvántartási és ügyviteli feladatokat.
 • Gépjármű mechatronikus (Autószerelő)

  Gépjármű mechatronikus (Autószerelő)

  Ha alapfokú végzettséggel rendelkezel és szeretnél akár autószerelőként dolgozni, akkor ezt a szakmát neked találták ki. Dolgozhatsz szervízben, illetve autógyárakban. A gépjármű mechatronikus többek között a gépjárművek sorozatgyártásában a gyártósorról lekerülő új autó műszaki átvételénél végzi feladatait. Munkája során a gépjármű mechanikus és elektronikus rendszereinek minőségét ellenőrzi, kiszűri és megjavítja, vagy megjavíttatja az előforduló hibákat, előkészíti a gépjárművet értékesítésre.
 • PLC programozó

  PLC programozó

  A PLC szó a Programmable Logical Controller rövidítése. Nem más, mint egy programozható logikai vezérlő.

  Ezek a programozható vezérlő berendezések, a vezérlési funkciókat szoftver útján valósítják meg. Ma már a folyamatirányítás és az ipari automatizálás nélkülözhetetlen, korszerű eszközei.


5. Vendéglátás, idegenforgalom

 • Gyorséttermi ételeladó

  Gyorséttermi ételeladó

  Olyan szakember képzése, akinek alapvető feladata az ételbárok, gyors-étkezőhelyek, büfék, falatozók vendégeinek ellátása étellel, itallal. Szakszerű értékesítő munkát végez pulton keresztüli kiszolgálással, és ha szükséges felszolgálással.
 • Konyhai kisegítő

  Konyhai kisegítő

  Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.
 • Pincér

  Pincér

  A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.
 • Szakács

  Szakács

  Olyan szakember képzése aki képes a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minő ségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermek-ben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben, háztartásokban
 • Szállodai recepciós

  Szállodai recepciós

  A Szállodai recepciós olyan kereskedelmi szálláshelyen tevékenykedik, amely az előírt szempontok alapján került kategóriába sorolásra. Az alkalmazott Front office rendszer, a belső munkaszervezés meghatározza a munkavégzést, így valamennyi feladatát önállóan vagy megosztva (porta, recepció, kassza) látja el.
 • Szállodai szobaasszony

  Szállodai szobaasszony

  Épp nincs munkád, vagy váltani szeretnél, akkor ezt a tanfolyamot Neked találták ki!

  A képzés alatt olyan ismereteket szerzel, amelyek bitrokában sikeresen elhelyezkedhetsz szállodákban, hotelekben, motelekben, vagy akár folyami hajón. Színvonalas négycsillagos szállodákban biztosítjuk a szakmai gyakorlatot. A két hetes gyakorlat után, ha megfelelő szorgalommal teljesítetted a követelményeket, a sikeres vizsga után akár álláshoz is juthatsz.

6. Régi OKJ-s képzések

 • Autóelektronikai műszerész

  Autóelektronikai műszerész

  A sikeres szakmai vizsga után azt is megtudod, hogyan lehet ezzel jó pénzt keresni, akár saját vállalkozóként, akár valamelyik autógyártó multi alkalmazottjaként.
 • Autószerelő

  Autószerelő

  Elsősorban a gépjárművek javításának elméleti és gyakorlati tudnivalóit kell elsajátítani. Ám ehhez meg kell ismerni a gépjárművek műszaki dokumentációját.
 • CAD-CAM informatikus

  CAD-CAM informatikus

  A képzés tematikája magába foglalja komplett informatikai ismeretek, számítógépes tervezési és gyártási folyamatok elméleti és gyakorlati tudásanyagát.
 • CNC Forgácsoló

  CNC Forgácsoló

  A CNC forgácsolók önállóan képesek a CNC gépek kezelésére, beállítására, forgácsolói feladatok gyakorlati kivitelezésére. Szükség esetén, egy egyszerű megmunkáló program készítésére.
 • Cukrász

  Cukrász

  Tévedés, ha azt gondolod, hogy a cukrász csak süteményeket készít! Bizony számos hasznos ismerettel kell még rendelkeznie.
 • Designer

  Designer

  Elsajátíthatja a kreatív grafikai tervezést kívánó nyomdai felületek az arculattervezés kialakításának számítógépes technikáit és eszközeit.
 • E-learning tananyagfejlesztő

  E-learning tananyagfejlesztő

  Az E-learning tananyagfejlesztő munkája során tananyagelemeket készít, szöveges elemeket hoz létre és alakít át. Tanulási célú linkek beépítését és megjelenítését valósítja meg.
 • Ékszerbecsüs

  Ékszerbecsüs

  A színvonalas gyakorlati képzés során megtanulod a  zálogtevékenységet, és drágakő meghatározást is. Talán pont Te leszel, aki valamilyen értékes ritkasággal találkozik!
 • Élelmiszer- és vegyiáru-eladó

  Élelmiszer- és vegyiáru-eladó

  Ezzel a képesítéssel dolgozhatsz nagyobb üzletláncokban, vagy akár saját kereskedést is nyithatsz.
 • Festménybecsüs

  Festménybecsüs

  Titokban minden szakmabéli arra vágyik, hogy rábukkanjon valamilyen különleges ritkaságra! Tanulj velünk és légy Te, aki megtalálja a kincset!
 • Gazdasági informatikus

  Gazdasági informatikus

  Dolgozhatsz kis- és középvállalkozásoknál, ahol marketing információs rendszereket tervezel. Megszervezed az alapvető pénzügyi, számviteli folyamatokat.

 • Gazdasági informatikus

  Gazdasági informatikus

  E szakképesítéssel rendelkező szakember a gazdasági munkában jelentkező informatikai és gazdasági feladatok szervezésére, megvalósítására alkalmas elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezik.
 • Gyógyszerkiadó szakasszisztens

  Gyógyszerkiadó szakasszisztens

  A betegek fogadása, kiszolgálása közben nagy koncentrációval járó, felelősségteljes munkát végez.
 • Gyógyszertári asszisztens

  Gyógyszertári asszisztens

  A gyógyszerész felügyelete mellett részt vesz a gyógyszerkészítésben,gyógyszerkiadásban, anyagkezelésben, a számítógépes nyilvántartás használatában, segíti a betegek kiszolgálást.
 • Gyorséttermi- és ételeladó

  Gyorséttermi- és ételeladó

  Ha szeretnél egy dinamikus csapatban dolgozni, ahol mindenki számára biztosított a szakmai karrier, előrejutás, persze csak akkor, ha szorgalmas, jól végzi a munkáját, akkor ne habozz! Iratkozz be most!
 • Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető

  Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető

  Közreműködik a tervezési, fejlesztési feladatokban. Feladata különféle szerverek telepítése, konfigurálása, kliens számítógépek telepítése, belső és külső levelező rendszerek kialakítása.
 • Informatikai rendszergazda

  Informatikai rendszergazda

  Az Informatikai rendszergazda végzi az informatikai eszközök rendszerbe szervezését, kialakítását, működtetését, a hálózati rendszergazdai feladatok ellátását.
 • Internetes alkalmazásfejlesztő

  Internetes alkalmazásfejlesztő

  A képzés során a szakiránynak megfelelően megismerkednek az alapvető programozási technikákkal, módszertani ismeretekkel.
 • IT biztonságtechnikus

  IT biztonságtechnikus

  Az IT biztonságtechnikus képzésen a hálózati biztonság menedzsmentjét sajátítják el a különféle hálózati védelmi eszközök segítségével.
 • IT mentor

  IT mentor

  Feladata, hogy felderítse, összegyűjtse és megszervezze azokat az informatika és a számítógép által nyújtott lehetőségeket, amelyek segíthetik a hátrányos helyzetű térségek, problematikus élethelyzetű segítséget kérők élethelyzetének megoldását.
 • Kereskedő, boltvezető

  Kereskedő, boltvezető

  Ha már van kereskedelmi, vagy eladói szakképesítésed és szeretnéd kezedbe venni a dolgok irányítását, biztos megélhetést keresel, továbbá jó szervező vagy, akkor érdemes ezt a képzést választanod!

 • Kutyakozmetikus

  Kutyakozmetikus

  Ebben a szakmában nem csak a kutyusoknak, de a gazdiknak is örömöt szerezhetsz, akik busásan megjutalmazzák a munkádat! Ha igényes vagy és kellő türelemmel bírsz, kiépítheted saját, jól működő vállalkozásodat!
 • Multimédiafejlesztő

  Multimédiafejlesztő

  Aki érez magában kreativitást, művészi képességeket, érdeklődik ezek iránt, esetleg ilyen tevékenységet végez, és nem rendelkezik még, a szükséges bizonyítvánnyal az jó helyen jár.
 • Műszaki informatikus

  Műszaki informatikus

  A műszaki informatikus megfelelő mélységű (elméleti és gyakorlati) számítástechnikai, informatikai ismeretei birtokában a munkahely informatikai koncepciójának kialakításában és annak megvalósításában vesz részt.
 • Műtárgybecsüs

  Műtárgybecsüs

  A kurzus végén felismered a dísztárgyakon az ötvösjegyeket, fémjeleket, a hamisítványokat. Megtanulod a Szakkatalógus és a jegykönyvek használatát.. Betekintést kapsz a hazai műtárgypiac működésébe.
 • Oktatási kommunikáció technikus

  Oktatási kommunikáció technikus

  Feladata megszervezni az élethosszig tartó tanulás helyi feltételeit. Oktatástechnikai megoldásokat találni a didaktikai követelményeknek megfelelően.
 • Óvodai dajka

  Óvodai dajka

  A dajka  az óvónő jobb keze! Minden területen partnerként segíti munkáját. Így például a foglalkozások előkészítésében, lebonyolításában, az étkeztetésben, tisztálkodásban, a csoportos játékokban.
 • Pincér

  Pincér

  A gyakorlat orientált képzés során mestereink tanítanak meg mindazokra a hasznos ismeretekre, szakmai fogásokra, melyekkel ebben a szakmában sikeres leszel!
 • PLC programozó

  PLC programozó

  A PLC programozó feladata a tervező, technológus stb. által kidolgozott berendezések, folyamatok, technológiák vezérlő programjának (PL:mikro-kontrollek, liftek, közlekedési lámpák, egyszerűbb robotok, gyártógépek) elkészítése, bevitele, tesztelése és dokumentálása a programozható logikájú vezérléshez (PLC-hez).

 • Ruházati eladó

  Ruházati eladó

  Nem az a jó eladó, aki gondolkodás nélkül rásóz mindent a vevőre, hanem az, aki jó szemmel ki tudja választani és ajánlani azt a ruhát, a méret, a fazon, a színvilág és az anyag alapján , ami a vásárló alkatához, és a személyiségéhez a legjobban illeszkedik!
 • Szakács

  Szakács

  Ha igazi ínyencnek ismernek, vagy egyszerűen csak  érdekel, hogy készülnek a finom ételek és szeretnél egy olyan szakmát, mellyel a világ minden táján biztos megélhetést találsz, kellő nyelvismerettel, esetleg Te magad is készítettél már a társaság, vagy a család számára különleges ételeket, akkor épp ideje, hogy ezt a sok tudást szakemberek segítségével rendszerezd és tudj meg minden titkot erről a szakmáról.
 • Szállodai portás, recepciós

  Szállodai portás, recepciós

  A szálloda arculatát meghatározza a recepciós. A vendég vele találkozik először a bejelentőlap kitöltésekor, illetve a szobakulcs átadásakor. A találkozás minősége alapozza meg további együttműködésüket.
 • Szállodai szobaasszony

  Szállodai szobaasszony

  A szállodákban, vendégházakban a szobaasszony munkája eredményét élvezik a vendégek. Keze munkáját dicséri a szépen megvetett ágy, a párnára készített bonbon, a friss virág.
 • Számítástechnikai szoftverüzemeltető

  Számítástechnikai szoftverüzemeltető

  Ajánljuk azoknak a fiataloknak és felnőtteknek a számítástechnikai szoftverüzemeltető képzést, akik szeretnék megismerni a számítógépek kezelését, számítógépes hálózatok konfigurálását, akik irodai munkában szeretnék használni a számítógépet a különböző irodai alkalmazások segítségével.
 • Számítógép-szerelő, karbantartó

  Számítógép-szerelő, karbantartó

  Működési hiba esetén be kell határolnia a hibát és a hibás alkatrészt/egységet karbantartani, javítani vagy cserélni.
 • Számítógépes műszaki rajzoló

  Számítógépes műszaki rajzoló

  Meg kell tanulni a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát. CAD adatok más rendszerekkel való megosztásának, közzétételének lehetőségét (import/export).
 • Szoftverfejlesztő

  Szoftverfejlesztő

  A szoftverfejlesztő olyan szakember, aki programokat tervez, megírja, kipróbálja, teszteli, továbbfejleszti illetve a működésük során felmerült hibák okait felderíti, javítja.
 • Szoftverfejlesztő

  Szoftverfejlesztő

  Előkészíti, megtervezi és fejleszti az alkalmazásokat (programokat). Kiválasztja a tervezett fejlesztéshez szükséges technológiákat az elterjedt szabványok, protokollok ismeretében.
 • Takarító

  Takarító

  Megtervezi a munkáját, előzetesen tájékozódik a takarítandó terület mennyiségéről, állapotáról. Meghatározza a tisztasági fokozatot.

 • Tartalommenedzser

  Tartalommenedzser

  Képzés elvégzése hasznos minden olyan kommunikációval foglalkozó szakember számára, akinek a munkájához kapcsolódik az elektronikus kommunikációs anyagok gyártása, elektronikus hírújságot tervez, szerkeszt, működtet.
 • Tisztítás-technológiai szakmunkás

  Tisztítás-technológiai szakmunkás

  Ez a szakma pont Neked való, ha épp most munkanélküli vagy, esetleg váltanál, biztos megélhetésre vágysz, igényes vagy Önmagadra, a környezetedre és szívesen tanulod meg a munkádat segítő gépek használatát.
 • Utazásügyintéző

  Utazásügyintéző

  Napjainkban a fiatalok nagy része választja az idegenforgalommal kapcsolatos szakmákat az érettségi megszerzése után. Ahhoz, hogy sikeresek legyenek e szakterületen, elengedhetetlen az alapos szakmai felkészültség. Ebben nyújtunk segítséget, ha szeretnél egy izgalmas szakmát tanulni, és elhivatottságot érzel, hogy magas színvonalon kiszolgáld az emberek utazással, kikapcsolódással összefüggő igényeit!

 • Vendéglátó eladó

  Vendéglátó eladó

  Dolgozhatsz szállodában, étteremben, vendéglőben, ahol személyes kapcsolatot tartasz a vendégekkel, fogadod, kiszolgálod Őket.
 • Virágbolti eladó

  Virágbolti eladó

  Kezeli, ápolja a vágott virágokat és a zöldeket. Gondozza, tisztítja, tápoldattal látja el a cserepes növényeket. Szaktanácsot ad az otthoni növényelhelyezésre, növényápolásra.
 • Virágkötő

  Virágkötő

  A gyakorlat orientált képzésben megtanulod, hogy milyen elvek alapján lehet felépíteni egy csokrot, koszorút, virágdíszt, milyen kötési módok léteznek. Megismerkedsz a növényápolás szabályaival.
 • Webmester

  Webmester

  Webmester – szakon végzett szakember webszerver-rendszergazdaként dolgozik. Megvalósítja a munkatársak webtartalommal kapcsolatos igényeit, kezeli a weblátogatók észrevételeit.